Klasa: nie dotyczy
Szkoła: Inne Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Paź 2005 Posty: 255
Wysłany: 2006-04-15, 00:38
Niestety ja nie skończe...
Przypomne dziewczynom z IIIf, IIf i IIe ze milczenie stroi kobietę...
Wasze argumenty sa nieskonczenie słabe, a w wypowiedziach forma przerasta treść...
To już mój ostatni post w tej kwestii - mając na uwadze przysłowie "nie kłóć się z głupkiem, ludzie mogą nie zauważyć różnicy..." kończę polemikę.
- ufam, że jeżeli ten post zostnie usunięty (jest on bowim zaległą odpowiedzią), podobnie stanie się z powyższymi, dotyczącymi całej sprawy...
<- obok podpisany - pccc
Ostatnio zmieniony przez rhclaus 2006-04-15, 12:31, w całości zmieniany 2 razy
Klasa: nie dotyczy
Szkoła: Inne Pomógł: 1 raz Dołączył: 11 Paź 2005 Posty: 255
Wysłany: 2006-04-17, 23:09
OK, minęło trochę czasu, wszyscy chyba ochłonęli...
Ja tego typu dyskusjami nie chce nikogo obrazac, troche się tylko draznie
Kiedy na moje durne wygłupy inni reaguja ze złością ja dalej nie biore tego powaznie, stąd tez odezwa do wyzej postujacych: moje wszystkie wypowiedzi traktujcie z przymrózeniem oka, w realu nigdy bym się z Wami nie sprzeczal w kwestii tak banalnych spraw - bo co nas wszystkich obchodzi czy film cieszy się duza popularnoscia czy tez nie... po prostu wisi mi to... ale ze tutaj moge się troche pokłocic - wykorzystuje to...
No i na koniec sorry za wszystko wszystkich i kazdego z osobna... CIAO!
A: przymrużeniem
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2006-04-17, 23:12, w całości zmieniany 1 raz
Klasa: III f
Szkoła: Nadodrzańska
Wysłany: 2006-06-02, 18:47
wrzucil ktos ten zasrany film? powaznie pytam, bo odsylacza nie widze w tym temacie. moze mnie ktos mily oswiecic? chetnie bym obejrzal, bo nawet juz nie pamietam tego widowiska. proby przypomnienia chocby bramki sprowadzaja mi się do szatni i pomeczowej balangi... dziwne
_________________ Gość uważaj na admina, rozdaje banany