Jak tam, kochani germaniści? U mnie - po podstawie - phi, banał. 2gi arkusz - dopóki nie doszłam do tytułów i leksykalno - gramatycznego - nie jest źle, ale jest trudniej. 2. czytanie i leksykalno - gram - O K****! Przerwa - ghhhrrr, ghrrrr, ghrrr, mojepapierosy, ku*waku*wa, jeszczejeden, grrr, jachcędodomuniemieckijestzły. 3. arkusz - podobnie jak na angielskim, dla zabicia czasu walnęłam se papużkę i panienkę w brudnopisie, niech se mają. No i jeszcze napisałam, że czas na 3. arkusz na językach obcych jest przesadzony i marnuję go na bezproduktywne siedzenie, więc niech dla przyszłorocznych mają litość i nie każą siedzieć bonusowe pół godziny d;
i podziękowałam za uwagę <;
edit: pier*olony niemiecki, mam najwyżej 72% z rozszerzonego, jestem żałosna, nie mam wiedzy i w ogóle, jest ze mną źle, nienawidzę siebie, bu.
_________________ I was never an alcoholic, merely a drunk. I was never rich enough to be an alcoholic.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2006-09-16, 18:33, w całości zmieniany 1 raz
Powinna pomóc wszytkim zdającym dojcza jak i w lekcjach może pomóc
A: nie ma
[ Dodano: 2009-02-22, 17:55 ]
Matura z niemca na podstawie to smiech na sali.. kazdy debil to zda..
Co do rozszerzonej tu juz nie lego a taki układ scalony. Nie masz jednego tranzystora i system nie odpali. Ale jesli posluchacie nauczycieli na lekcjach i bedziecie choc pol godziny w tygodniu zagladac na hacie do niemieckiego poza sprawdzianami to 80% macie jak na zamowienie. Powyżej 90% trzeba coś umieć.
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2007-04-17, 22:31, w całości zmieniany 1 raz