Turniej 2007/2008
Autor
Wiadomość
flash
Boss Narcyz
Klasa: III h
Szkoła: Nadodrzańska
Wysłany: 2007-10-16, 20:00 Turniej 2007/2008
<moze by tak zaktualizowac boarda?>
No co tak cicho po dzisiejszym pierwszym meczu?
Moim zdaniem spadek formy dosc spory, ale nasze dziewczyny juz na starcie pokazaly klase!
_________________Gość! Chodź i daj się ponieść fali ludzkich serc!
Jak wystraszyć dresa? Zacząć potrząsać przed nim dredami i krzyczeć "Meduza! Meduza!"
Kruk
User
Klasa: I a
Wysłany: 2007-10-16, 21:12
No Martusica zdecydowanie jak na razie Nr 1 żeńskiego turnieju. A mecz jak mecz babki z I klasy zdecydowanie słabiej niż IIh
Martusica
User
Klasa: II h
Wysłany: 2007-10-16, 21:58
flash napisał/a: Moim zdaniem spadek formy dosc spory
Jeżeli o nas chodzi to faktycznie z formą cieniutko, ale do czwartku powinno być lepiej
Czekam na mecz z 2a, ciekawe jak tym razem potoczą się losy meczu I czy będzie taki sam doping jak rok temu
Kruk
User
Wysłany: 2007-10-16, 22:07
Martusica napisał/a: I czy będzie taki sam doping jak rok temu
To jest gwarantowane.
Mishacheq90
User
Klasa: II a
Tokar
User
Klasa: I g
Wysłany: 2007-10-17, 15:05
Brawo dla Ih! Po interesującym meczu wspaniały gol w końcówce spotkania!
kocia1712
User
Klasa: II g
Wysłany: 2007-10-17, 16:56
to był przypadek.
Wysłany: 2007-10-17, 17:05
Czuję się rozdarta, nie wiem na którym forum mam pisać
kocia1712 napisał/a: to był przypadek.
Hm, czy ja wiem? Bramkarka się zagapiła a zresztą piłka miała dobry tor lotu, niedaleko słupeczka. Bardzo ładna bramka.
Tokar napisał/a: Po interesującym meczu
Moim zdaniem nie był bardzo porywający, było zamieszanie, ale ja rozumiem - my wczoraj nie lepiej grałyśmy. Jeszcze trzeba się 'rozegrać'.
No i na koniec brawo 1h, po raz kolejny!
Kruk
User
Wysłany: 2007-10-17, 17:51
Bramka była bardzo hmm efektowna
Tokar
User
Klasa: I g
Wysłany: 2007-10-17, 21:19
Martusica napisał/a: Moim zdaniem nie był bardzo porywający, było zamieszanie, ale ja rozumiem - my wczoraj nie lepiej grałyśmy.
Jak dla mnie mecz w stylu 'kopnąć byle do przodu' jest zawsze ciekawy. Jest w nim dużo przypadku, no i wszystko może się zdarzyć No i czasami można się uśmiechnąć widząc jak ktoś nie trafia w piłkę, albo komuś tam przelatuje między nogami. Nie mówię, że chłopakom się to nie zdarza, ale dziewczyny robią to z hmm.. większą gracją
Jolka
User a co to ja baton?
Klasa: II e
Wysłany: 2007-10-18, 15:28
taaaak, gol z meczu 1h 2g fenomenalny, przejdzie do historii
gratuluje 1h
_________________ Panować nad sobą to najwyższa władza.
Przyszłam i daję się ponieść fali ludzkich serc!
Informacje na witrynie www.lowielun.info są umieszczane tylko w celach edukacyjnych i hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne RP, administracja www.lowielun.info może przekazać wszelkie informacje upoważnionym organom na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych lowielun.infol nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników osobom nieupoważnionym (Ustawa z dnia 29-08-1997 o Ochronie Danych Osobowych , Dz. Ust. Nr 133, Pozycja 883). Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. Wszelkie wiadomości użytkowników, wykorzystanie porad oraz informacji zawartych na forum lowielun.pl do jakiejkolwiek działalności objęte jest licencją Creative Commons za podaniem źródła. lowielun.pl zastrzega sobie prawo do powielania wiadomości użytkowników w dowolnej przez siebie wybranej formie (w obrębie: serwisu, promocji, edukacji, etc.) pod warunkiem niemodyfikowania ich treści. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który Twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza Twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt.
Na forum wieluń skich licealistów znajdziesz szkolne plotki,
interesujące tematy , oraz poznasz ciekawych ludzi.
Wieluń - Forum Wieluńskich Licealistów.
LOCKERZ |
demotywatory lockerz |