Klasa: III e
Szkoła: Nadodrzańska
Wysłany: 2006-08-04, 20:20
dobra... bez komentarza to pozostawie, ale straszni jestescie- wakacje i karzecie mi myslec..
ciagle powtarzam to samo, z mojej klasy jeden chlopak zdaje infe na maturze... w takim razie procz Mikołaja jest jeszcze on, co daje razem dwie osoby (no prosze jak ja dobrze licze ) wiec prosze o pomnik
Klasa: nie dotyczy
Szkoła: Inne
Wysłany: 2008-02-14, 12:01
chodze jeszcze do gimnazjum. chciałabym dostac się na bio-chem. ale nie wiem czy się nadaje i czy wyrobie z nauka... lubie biole gorze chemia ale daje rade. za to fiza to moja zmora....zastrzegam ze mam gigantyczne poczucie humoru i szczerze liczylam ze spotkam tam podobnych ludzi. poradzcie cos!!! pozdrowki
Klasa: III h
Szkoła: Nadodrzańska Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 12 Paź 2005 Posty: 652
Wysłany: 2008-02-18, 15:18
Dasz rade z nauka na pewno - ale nie recze ze spotkasz ludzi ktorzy sprostaja twoim oczekiwaniom, bo to nie zalezy od profilu ale jest w tej szkole duzo innych ludzi z ogromnym poczuciem humoru wiec nie dygaj.
_________________ Gość! Chodź i daj się ponieść fali ludzkich serc!
Jak wystraszyć dresa? Zacząć potrząsać przed nim dredami i krzyczeć "Meduza! Meduza!"
Klasa: nie dotyczy
Szkoła: Inne
Wysłany: 2008-02-23, 15:20
dzieki!!! wiem ze na odrze sa zaje... ludzie no i w ogóle szkola jest the best... troche się boje ale w sumie JEST RYZYKO JEST ZABAWA mam nadzieje ze nie pozaluje. dzieki1 siema