Klasa: II d
Szkoła: Nadodrzańska
Wysłany: 2008-09-03, 20:14
Ja tu czasem bywam, ale rzadko. Trzeba nauczyć wszystkich nowych i starych uczniów, że stare, poczciwe forum jest lepsze niż nasza klasa (szybsze, bezpieczniejsze itd.) i rozbujac całe forum. Reklama by się przydała jakaś. Może pogadać, z chłopakami, którzy robią szkolną strone żeby dali jakiś link czy coś w tym stylu. W innych liceach też mogłaby ruszyć jakas reklama.
Klasa: II a
Szkoła: Nadodrzańska Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 07 Paź 2006 Posty: 133
Wysłany: 2008-09-04, 17:36
A ja proponuje pomyśleć nad nowszymi formami marketingu, np. marketing wirusowy Groźnie zabrzmiało... Jak mi się znudzi tworzyć marketing do swojego e-b. To i na rozreklamowanie forum szkoły pomyślę.
Klasa: III h
Szkoła: Nadodrzańska Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 12 Paź 2005 Posty: 652
Wysłany: 2008-09-05, 18:09
Poniewaz pomysl reaktywacji padl, wiec zamykam temat, a co! to jeszcze moge zrobic ;d
Ogolnie na koniec powiem wam jeszcze, ze NK to zuo.
@Koala - jak bedziesz mial chwilke, odezwij się do mnie na gg albo prv na nk, poniewaz interesuje się marketingiem wirusowym, ale nie jestem pewien czy chodzi nam o to samo - mowi ci cos ADALYGMA?
_________________ Gość! Chodź i daj się ponieść fali ludzkich serc!
Jak wystraszyć dresa? Zacząć potrząsać przed nim dredami i krzyczeć "Meduza! Meduza!"